Tjänster

Våra Tjänster

Luftpumpen är Stockholms experter

imkanal som vektorillustration

Imkanal

Du gör säkert redan idag rent filtret i köksfläkten regelbundet, men visste du att du även bör genomföra en komplett imkanalsrengöring regelbundet för att eliminera den brandrisk som uppstår när fett samlas i kanalen ovanför spisen.

hus med stor fläkt i som vektorillustration

Ventilation

Vi jobbar alltid för att våra kunder ska få mer än bara bra ventilation. Visste du att du kan spara många tusenlappar genom att regelbundet rensa Från/Till ventilationen förlänga livslängden på ditt kanalsystem.Detta resulterar i sämre inomhusklimat.

värmepump som vektorillustration

Värmepump

Alla värmepumpar har filter för att fånga och hålla smuts och damm borta från pumpens inre för om luftpassagen blockeras så minskar effekten och risken för skador ökar.  Därför är det viktigt att rengöra filtret regelbundet och byta ut det vid behov.

tre människor som står bredvid varandra som vektorillustration

Avloppsspolning

Vi erbjuder avloppsspolning. Detta har varit mycket uppskattat då vi kan erbjuda ett bättre pris. Var god kontakta oss för offert om ni är intresserade.

röd ifyld cirkel med texten 30% avdrag på arbetskostnaden

ROT-avdrag

Rotavdraget är en form av skattereduktion som har funnits i Sverige sedan 1993. Då kallades det för ROT-programmet. ROT står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Rotavdraget kan du alltså använda när du anlitar en hantverkare eller ett byggföretag. Kontakta oss redan idag.

man med verktygsbälte som håller i en skiftnyckel

Varför du ska välja oss

DIN 1 specialist på Värmepumpar och ventilation

ROT-avdrag

Få en kostnadsfri fuktmätning!

Kom igång

Boka en tid eller få kostnadsförslag direkt

Skicka ett meddelande